вівторок, 20 жовтня 2015 р.

Засідання клубу «Лідер»

16 жовтня 2015 року на базі Гусятинського районного центру дитячої та юнацької творчості відбулось засідання клубу «Лідер» за участю голів органів учнівського самоврядування, чотових, курінних, голів товариства «Молода Просвіта».
 Учнівський актив району під керівництвом голови районної ліги старшокласників «Керманич» Книш Людмили  та  куратора Пашківської М.М. обговорили функції самоврядування в школі, правила управлінської культури та  основні напрями діяльності шкільних дитячих товариств.
На засіданні обрано голову, заступника (Побережник Михайло, чотовий товариства «Сокіл» НВК «ЗОШ І – ІІІ ст.№1- гімназія» м.Хоростків; Капущак Назар, куріний козацько-стрілецького товариства ЗОШ І –ІІІ ст. смт.Гусятин) та координаційну раду районного національно-патріотичного клубу «Патріот», що діятиме при РЦДЮТ. Учасники клубу будуть проводити широкий спектр виховних заходів з використанням різноманітних методів і форм патріотичного виховання, вести громадську, волонтерську діяльність, проводити на базі Клубу уроки мужності, зустрічі з учасниками бойових дій на Сході України та волонтерами, відвідуватимуть військовослужбовців, які отримали поранення та проходять реабілітацію у медичних закладах тощо.

Завершили засідання дебати «Лідером бути класно».






Немає коментарів:

Дописати коментар